Op bezoek bij Teylingereind

Hier vindt u hoe u een afspraak kunt maken, rondleiding kan aanvragen of in kan schrijven voor de open dag in september. Ook vindt u hier andere zaken die handig zijn om te weten voor u komt.

Afspraak maken

Bent u professional en wilt u een afspraak maken met een van onze medewerkers? 
Dan kunt u dat via die medewerker of via onze receptie doen. Het telefoonnummer van de receptie is 071 305 55 55. U kunt ook mailen naar info@teylingereind.nl.

Bent u een professional en wilt u op bezoek bij een jongere?
Dan kunt u tussen 9 en 11u en tussen 13u15 en 15u15 bellen met 071 305 55 55 om een afspraak te maken. Houd voornaam, achternaam en geboortedatum van de jongere bij de hand, dan kunnen we u direct doorverbinden met de groepsleider van de jongere die u wilt zien.

Bent u familie of een vriend van een jongere in Teylingereind en wilt u een afspraak maken?
Dan leest u hier hoe dat gaat.

Rondleiding

Meerdere keren per week krijgen we de vraag of we een rondleiding willen verzorgen voor een groep door Teylingereind. Door het grote aantal aanvragen, kunnen we dat niet voor iedere aanvrager doen. We focussen met de rondleidingen op onze ketenpartners uit de regio (rechtbank, politie, kinderbescherming, jeugdreclassering, etc). Bent u zo’n ketenpartner en heeft u interesse in een rondleiding, dan kunt u die per mail aanvragen.

Open dag

Elke vierde zaterdag van september openen we onze deuren voor het publiek. We vertellen dan over ons werk en leiden bezoekers rond door Teylingereind en onze school De Burcht. Een open dag op een plek als Teylingereind gaat natuurlijk wel iets anders dan op de meeste andere plekken. U kunt dus niet zomaar binnenwandelen. Het is nodig om u aan te melden. Dat kan vanaf begin september op deze site.

U heeft een afspraak

Er zijn een aantal dingen die goed zijn om te weten als u op bezoek komt. Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers, dan meldt diegene u aan bij de beveiliging. Zij weten dan dat u komt. Komt u voor een rondleiding, dan heeft de organisator daarvan de namen doorgegeven.

Handig om te weten

LEGITIMATIEBEWIJS

Bij de slagboom meldt u dat u een afspraak hebt. Daarna kunt u doorlopen naar de receptie. De medewerkers van de beveiliging controleren uw naam en legitimatiebewijs. Zonder legitimatiebewijs kunt u niet naar binnen. Denk er dus aan het mee te nemen.

TELEFOONS EN (OPNAME)APPARATUUR

Mobiele telefoons, laptops, tablets en film- en opnameapparatuur kunnen niet mee naar binnen. U kunt daarvoor, en voor eventuele jassen en tassen, een kluisje krijgen bij de ingang. De sleutel krijgt u van de medewerker bij de receptie. 

PIEPLOOS DOOR HET POORTJE

Nadat wij uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart gecontroleerd hebben en u uw spullen in het kluisje hebt gedaan, kunt u doorlopen naar de detectiepoort. Daar gaat u, net als op het vliegveld, ‘pieploos’ doorheen. Om dat zo snel en handig mogelijk te doen, raden we aan om zo min mogelijk tassen, jassen, riemen, sieraden, portemonnees en sleutels mee te nemen.

KOM IETS EERDER

De controle kost even tijd, zeker als u met een groep komt. Om te zorgen dat de afspraak op tijd kan beginnen, vragen we u om vijf tot tien minuten eerder te komen.

OVERIGE VERBODEN VOORWERPEN

Naast telefoons en opnameapparatuur is er meer wat niet mee naar binnen mag. Een volledige lijst van deze verboden voorwerpen vindt u hier.