Laatste nieuws

Er is een aantal medewerkers met corona. Doordat zij en een leefgroep meteen in quarantaine zijn gegaan, zijn er geen nieuwe zieken. Meer informatie leest u hier.

Laatste nieuws

Laatst aangepast: 12 augustus 2020 20:02

ZIEKE MEDEWERKERS

Ruim twee weken geleden kreeg een aantal medewerkers van Teylingereind corona. Zij zijn direct nadat dat bekend was in thuisquarantaine gegaan. Iedereen die in nauw contact is geweest met de zieke medewerkers is getest. De leefgroep waar de zieke collega’s werken ging ook direct in quarantaine.

De rest van de inrichting kon veilig open blijven. Sinds zaterdag 8 augustus is ook de leefgroep weer open en draaien we weer als vanouds. We letten daarbij, zoals altijd, goed op dat we geen handen schudden, vaak en goed handen wassen en waar mogelijk afstand houden.

Alle jongeren en medewerkers met klachten die op corona lijken, krijgen een test. Daaruit zijn tot nu toe geen nieuwe coronagevallen gekomen.

Het aantal besmettingen in Nederland loopt op. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen kan het dat er nog eens corona geconstateerd wordt bij een medewerker. In dat geval zullen we dat weer hier melden.

Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar corona@teylingereind.nl.