Laatste nieuws

Hier leest u het laatste nieuws uit Teylingereind en hoe we omgaan met corona.

VERSOEPELINGEN CORONAMAATREGELEN

24 september 2021

Vanaf 25 september hoeven bezoekers niet langer afstand te houden van de jongere die ze bezoeken. Aanraken mag ook weer. We zijn erg blij dat de jongeren hierdoor hun ouders, partners en andere voor hen belangrijke mensen weer in de armen kunnen sluiten.

Wel blijft het voorlopig zo dat er maximaal twee personen per keer op bezoek mogen bij een jongere. Zij moeten bij elkaar in huis wonen.

Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar corona@teylingereind.nl.

Geen mondkapjes en gezondheidscheck meer

1 juli 2021

Binnen Teylingereind volgen we de regels die het RIVM stelt. Daarom is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen bij een bezoek aan Teylingereind. Vindt u het zelf prettiger er wel een te dragen? Dan mag dat natuurlijk. 

Ook de gezondheidsverklaring is komen te vervallen. We registreren wel nog steeds iedereen die op bezoek komt in Teylingereind. Dat deden we voor corona ook, in verbang met de veiligheid. Deze administratie kunnen we gebruiken voor bron- en contactonderzoek. Met het vervallen van de gezondheidsverklaring zijn de regels rondom gezondheid niet vervallen. Mensen met klachten die bij corona kunnen horen, mogen nog steeds niet op bezoek komen.

Weer meer bezoek mogelijk

4 juni 2021

De coronaregels in Nederland versoepelen en dat betekent dat ook binnen Teylingereind weer iets meer mogelijk is.

Vanaf maandag 7 juni mag iedereen op de bezoeklijst weer op bezoek komen. Ook professioneel bezoek hoeft niet meer altijd digitaal. Als u het zelf noodzakelijk vindt om fysiek langs te komen, dan kan dat. U leest er meer over op de bezoekpagina.

Bezoekers mogen geen verkoudheidsklachten of corona hebben.