Laatste nieuws

Hier leest u het laatste nieuws uit Teylingereind en hoe we omgaan met corona.

LEEFGROEPEN IN QUARANTAINE

Laatst aangepast: 6 april 2021

Vorige week was er een leefgroep in quarantaine ivm een coronabesmetting. Op deze groep is helaas nog een medewerker besmet, waardoor de quarantaine verlengd is. Ook is er een besmetting op een andere groep. De besmettingen zijn los van elkaar gebeurd. De medewerkers zijn thuis en werkt niet. Iedereen die in nauw contact is geweest met deze medewerker laat zich testen.

Twee van de leefgroepen zijn nu in quarantaine. Dat betekent dat de jongeren op kamer moeten blijven tot ze getest zijn en duidelijk is dat ze geen corona hebben. Daarna mogen ze, tot 13 april, niet op andere plekken komen dan hun leefgroep en luchtplaats.

Medewerkers die op de afdeling werken, dragen een mondmasker en handschoenen. Ook zij komen niet op andere plaatsen in het gebouw dan de leefgroep. De jongeren van de leefgroep krijgen hier persoonlijk uitleg over.

Een groep in quarantaine zetten is een vervelend middel, maar het werkt goed. We gaan er vanuit dat we hiermee kunnen zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt binnen de instelling.

De rest van de inrichting kan wel open blijven. We houden ons aan de RIVM-richtlijnen: anderhalve meter afstand, mondkapjes dragen, veel en vaak handen wassen, geen handen schudden en meteen thuisblijven en testen bij klachten.

Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar corona@teylingereind.nl.

OOK WEER BEZOEK OP DOORDEWEEKSE DAGEN

Laatst aangepast: 13 april 2021

De avondklok is van 21 uur naar 22 uur gegaan en de afdelingen die in quarantaine waren, zijn weer open. Daarom zijn we blij om te melden dat er, vanaf 14 april, ook op doordeweekse avonden weer bezoek kan komen. Hiervoor gelden wel speciale corona-regels.