Hoe ziet het er binnen uit?

Teylingereind heeft plek voor 92 jongens tussen de 12 en de 24 jaar. We hebben tien groepen. Twee instroomgroepen, vier kortverblijfgroepen, drie langverblijfgroepen en een observatieafdeling. Op de instroom- en kortverblijfgroepen is er plek voor tien jongens per leefgroep. Op langverblijf en observatie kunnen er acht terecht. Op elke leefgroep staan ten minste twee groepsleiders. Zij zijn er zijn tussen half acht 's ochtends en tien uur in de avond. In het weekend zijn zij er van tien uur 's ochtends tot half acht in de avond. Buiten die tijden ben je op je kamer en kun je iemand van de beveiliging bellen als je hulp nodig hebt.

JE EIGEN KAMER

Iedere jongeren heeft bij ons een eigen kamer. Alleen groepsleiders en mensen van de beveiliging kunnen de deur voor je openmaken. Je hebt dus zelf geen sleutel. In je kamer staan een bed, een tafel, een kast, een wasbak met kraan en een wc.

Woonkamer

Elke leefgroep heeft een grote huiskamer, waar je samen met je groepsgenoten en de groepsleiding eet en leeft. Er is een tv en er zijn spellen zoals tafelvoetbal en schaken.

BADKAMER

 Douchen kan niet op je kamer. Dat doe je in de douchehokjes in de badkamer die je met je groepsgenoten deelt.

Washok, keuken, belruimte

Ook heeft elke leefgroep een eigen keuken, washok en een plek waar je rustig kunt bellen.