Keuzes maken is belangrijk. Zeker wanneer de jongere terugkeert in de maatschappij is het noodzaak dat hij heeft leren inzien hoe hij de goede keuzes maakt. Dus niet terugvallen in crimineel gedrag, maar toekomstgericht denken en doen.

Lees meer

Jongeren schilderen hun toekomstdromen

Jongeren in Teylingereind nemen tijdens de voorjaarsvakantie deel aan het project Drop Art! Dit is een kunstproject speciaal bedoeld voor jongeren op weg naar volwassenheid.
Drop Art!

Onder leiding van de kunstenaars Ruben de la Cruz en Karolien Helweg, worden de jongeren geprikkeld om na te denken over hun toekomst en omgeving: wie ben ik en welke personen in mijn omgeving vind ik belangrijk, welke sport beoefen ik of zou ik graag willen beoefenen, welk beroep wil ik graag hebben en hoe zie ik mijzelf?

De antwoorden op deze vragen schilderen de jongeren met textielverf op doek. Hierdoor ontstaan er persoonlijke schilderijen die de (toekomst)dromen van de jongeren schetst.

Fonds1818

Dit project, dat binnen de muren van Teylingereind plaatsvindt, is gesubsidieerd door Fonds1818. Dit fonds steunt jaarlijks vele maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie. Voor meer informatie kun je terecht op www.fonds1818.nl