Als mens heb je anderen nodig om vooruit te komen in de samenleving. Mensen op wie je kunt bouwen, die je kunt vertrouwen. Dat besef is essentieel. Dus leren jongeren op allerlei manieren samen te werken: met elkaar, met groepsleiding of tijdens stage.

Lees meer

Esther Overweter, voorzitter RvB, voert de Ladies List aan

Bekendmaking winnares Ladies List

11-03-2015

De bestuursvoorzitter van Forensisch Centrum Teylingereind (jeugdgevangenis) Esther Overweter is op nummer één geëindigd van de jaarlijkse lijst van invloedrijke vrouwen. De lijst werd samengesteld door magazine LEVEN! en is bedoeld als inspiratiebron en ter promotie van de zichtbaarheid van de 'vrouwelijke daadkracht' in onze regio. Woensdagmiddag werd de prijs in De Zijlstroom in Leiden uitgereikt.

In de lente-uitgave is een top 25 opgenomen en een runners-up van 50 dames. Samensteller en hoofdredacteur Gerda Schukking benadrukt dat het niet alleen om ondernemers gaat: "Deze lijst is een tegenhanger van al die andere lijstjes waarin nauwelijks vrouwen voorkomen. Maar ze zijn er wel degelijk, ook in onze regio. Die willen wij in beeld brengen. Natuurlijk is het een lijst met een knipoog maar op onze site is wel meer dan 5.000 keer gestemd, dus het leeft wel degelijk."

Schukking: "Esther staat stevig in haar schoenen, het is geen gemakkelijke job, maar ze laat zich niet intimideren. Haar daadkrachtige en toekomstgerichte aanpak is dus ook buiten de regio niet onopgemerkt gebleven." Bron:www.duinenbollen.nl

Esther Overweter wil een ieder die heeft gestemd hiervoor hartelijk bedanken.