Aanmoedigen betekent in Teylingereind: kijken naar wat je kunt. Applaus kan iemand over de streep helpen. Zeker als dat van je ouders en je familie komt. Zij zijn wat ons betreft onmisbaar in het veranderingsproces.

Lees meer

21 november 2018 | Teylingereind doet mee met Nationale werkbezoekdag

werkbezoekdag

Woensdag 21 november is het Nationale werkbezoekdag en Teylingereind doet mee! Ben je ge√Įnteresseerd in werken bij Teylingereind of op onze interne school de Burcht, meld je dan aan via info@teylingereind.nl en stuur je cv mee.

Programma
Het programma op de werkbezoekdag duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Hierin zal er onder andere een rondleiding zijn en heb je gesprekken met medewerkers van diverse afdelingen.

Voor wie?
Wij ontvangen graag mensen met een gerelateerde opleiding, te denken valt aan MBO SPW 4 of HBO SPH/Pedagogiek. Het kan ook zijn dat je hier nog mee bezig bent. Heb je affiniteit met onze doelgroep en overweeg je een carrièreswitch? Dan ben je ook van harte welkom. Naast groepsleiders en pedagogisch medewerkers, zoeken we ook regelmatig gedragswetenschappers en beveiligers.

Voor onze interne school De Burcht zoeken we docenten. Heb jij een PABO opleiding en de juiste bevoegdheid om les te geven, dan ben je ook van harte welkom. Bij de interne school zijn er ook diverse opleidingstrajecten te volgen (tweedegraads bevoegdheid).

Aanmelden & cv
Je kunt je aanmelden tot 14 november 2018 via info@teylingereind.nl. Wij vragen je om een cv mee te sturen bij de aanmelding. Gezien het aantal mensen dat wij kunnen ontvangen (max. 20 deelnemers) maken wij op basis van de cv's een selectie.

Voor meer informatie over Nationale Werkbezoekdag kun je terecht op www.werkbezoekdag.nl