Spullen

Het coronavirus geven mensen door aan elkaar via contact. Daarom willen we zo min mogelijk contactmomenten met mensen van buiten Teylingereind. Dat betekent dat op dit moment alleen de ouders of partner van de jongeren spullen kunnen brengen.

We willen niet dat er verboden spullen binnenkomen. Mensen die verboden spullen proberen binnen te brengen, mogen een tijd niet meer in Teylingereind komen. Van spullen die met de post komen, kunnen we niet zien wie de afzender is. Daarom nemen we die niet aan.

Ouders mogen dus wel dingen voor hun zoon meenemen. Natuurlijk geen spullen die verboden zijn binnen Teylingereind, maar wel andere dingen. Hij kan bijvoorbeeld vragen om kleren te brengen of zelfs een Playstation.

Wilt u iets meenemen voor uw zoon? Vul dan het formulier invoer goederen in. U geeft de spullen en het formulier aan de beveiliging. Zij kijken of alles naar binnen mag en zorgen dat het bij uw zoon terecht komt. Het duurt drie dagen voor de spullen bij uw zoon zijn. We moeten ze namelijk i.v.m. corona drie dagen bewaren voor we ze aan hem kunnen geven.

Eten, sigaretten, shampoo of andere verzorgingsproducten kunt u niet brengen. Die kan uw zoon bestellen via de bestellijst op de groep.