Professionals

Bellen of bezoek jongere

Wilt u een jongere bezoeken? Neem dan contact op met de groepsleiding op de leefgroep van de jongere. U kunt daarvoor tussen 9 en 11uur en tussen 13u15 en 15u15 bellen met de bezoekadministratie op 071 305 55 55. .

Als u de voor-, achternaam en geboortedatum van de jongere noemt, verbinden zij u door. U kunt ook mailen met bezoekadministratie@teylingereind.nl. Vergeet ook daarbij niet de voor- en achternaam en geboortedatum te noemen.

Wilt u een van onze jongeren telefonisch spreken? Dan kunt u na 15u40 bellen met 071 305 55 55. Als u voor-, achternaam en geboortedatum van de jongere noemt, kan de telefonist u doorverbinden met de groepsleiding van de leefgroep van de jongere.

Een afspraak met een van onze medewerkers

Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers, dan meldt diegene u aan bij de beveiliging. Hiervoor hebben zij uw volledige naam + geboortedatum nodig. Onze beveiliging weet dat u komt. Hieronder leest u een aantal zaken die goed zijn om te weten voor u komt. 

Legitimatiebewijs
Bij het toegangshek (speedgate) meldt u dat u een afspraak hebt. U kunt uw auto parkeren op een van de parkeerplaatsen. Daarna kunt u doorlopen naar de receptie van de ingang aan de rechterkant. De medewerkers van de beveiliging controleren uw naam en legitimatiebewijs. Zonder legitimatiebewijs kunt u niet naar binnen. Vergeet dus niet deze mee te

Telefoons en opname-apparatuur
Mobiele telefoons, laptops, tablets en film- en opnameapparatuur kunnen niet mee naar binnen. U kunt daarvoor, en voor eventuele jassen en tassen, een kluisje krijgen bij de ingang. De sleutel krijgt u van de medewerker bij de receptie. In uitzonderlijke gevallen kan een uitzondering worden gemaakt. Stem dit van tevoren goed af met degene waar u een afspraak mee hebt, zodat wij vooraf kunnen zorgen dat hier toestemming voor gegeven is.

Pieploos door het poortje
Nadat wij uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart gecontroleerd hebben en u eventueel uw spullen in het kluisje hebt gedaan, kunt u doorlopen naar de detectiepoort. Daar gaat u, net als op het vliegveld, ‘pieploos’ doorheen. Om dat zo snel en handig mogelijk te doen, raden we aan om zo min mogelijk tassen, jassen, riemen, sieraden, portemonnees en sleutels mee te nemen.

Kom iets eerder
De controle kost even tijd. Om te zorgen dat de afspraak op tijd kan beginnen, vragen we u om vijf tot tien minuten eerder te komen.

Verboden voorwerpen
Naast telefoons en opnameapparatuur is er meer wat niet mee naar binnen mag. Een volledige lijst van deze verboden voorwerpen vindt u hier.