Contact

Bent u een professional en zoekt u contact met een jongere? Of wilt u een van onze medewerkers spreken? Informatie over een jongere opvragen of doorgeven of een factuur sturen? Hier ziet u waar u voor wat terecht kunt.

Contact met Teylingereind

ADMINISTRATIEVE ZAKEN RONDOM JONGEREN

Heeft u vragen over administratieve zaken rondom een jongere? Dan kunt u mailen met aanmeldingen@teylingereind.nl. Vermeld in die mail altijd voor- en achternaam en geboortedatum van de jongere.

 

FINANCIËN

Wilt u ons een factuur sturen? Dat kan op facturen@teylingereind.nl.

Voor vragen over facturen en betalingen kunt u mailen naar crediteurenadministratie@teylingereind.nl.

Vragen over financiën van jongeren gaan via de financiele administratie.

 

 

RONDLEIDING OF WERKBEZOEK
Vanaf 24 maart 2020 liggen onze rondleidingen en werkbezoeken tijdelijk stil. 

Werkt u samen met Teylingereind en bent u benieuwd naar het reilen en zeilen binnen de muren? Dan kunt u een rondleiding of een werkbezoek aanvragen.

Dit kunt u doen door te mailen naar communicatie@teylingereind.nl. Vermeld daarbij wat het doel van uw bezoek is en met hoeveel mensen u wilt komen.

 

OVERIGE  VRAGEN

Heeft u een vraag waarvan u het antwoord niet kunt vinden op de website? Mail naar info@teylingereind.nl of bel met 071 305 55 55, dan helpen we u verder.

Contact met een jongere

OP BEZOEK

Wilt u een jongere bezoeken?  Kijk dan hier.

BELLEN

Wilt u liever telefonisch met de jongere spreken, dan kunt u na 15u40 bellen met 071 305 55 55.

Wanneer u voor-, achternaam en geboortedatum van de jongere noemt, zal de telefoniste u doorverbinden met de groepsleiding van de leefgroep van de jongere.